Fotograf: Mostphotos

JAQT - Älgjakt Säfsen 23-26/10

Dags att boka älgjakten som är en av JAQTs mest uppskattade!

Plats
Startar
23 okt 10:00
Måltid
Nej
Logi
Nej

Höstens älgjakt i Säfsen är ett samarrangemang mellan NORMA, JAQT och Säfsen Hunting Lodge.

Jakt på 12.300 hektar på gränsen mellan norra Värmland och sydvästra Dalarna. Traditionell svensk tryckjakt med löshund och passkedja, normalt 3 såter per jaktdag. NORMA bjuder er på övnings- och jaktammunition. Helpension på den anrika och härligt inredda Prästgården i Säfsbyn. Jaktledare är Henrik och Johan Steffansson

HELA INBJUDAN MED PROGRAM OCH LÄNK ANMÄLAN HÄR

Har du tidigare fått mejl direkt från JAQT men bommat denna? Du missar inga fler om du har noterat på jagareforbundet.se/Mina sidor att du vill ha information och inbjudningar från din länsförening och jaktvårdskrets.

 

 

Senast uppdaterad den 26 apr